Bandmembers

SWEET CHERRY PIE
              
"Sweet Cherry Pie" is ontstaan tijdens een Jamsessie in Apeldoorn. Tijdens deze Jam ontstond er een muzikale klik en magie tussen de zeven muzikanten op het podium en een nieuwe Soulformatie was geboren!

De repertoirekeuze was snel gemaakt, ondanks de verschillende muzikale voorkeuren van de muzikanten. Zolang het maar met Soul & Passie gespeeld kon worden! Nog geen week later na de opstart van de band was het eerste optreden al een feit. En daaruit volgden als snel nieuwe optredens.

"Sweet Cherry Pie" bestaat uit ervaren muzikanten met verschillende muzikale achtergronden. Soul, blues, gospel, funk & rock: iedere muzikant brengt het beste uit zijn muzikale ervaring in. En dat maakt de combinatie van deze formatie zo verfrissend en uniek. Scheurende gitaar solo's afgewisseld met funky riffs, een vette hammond sound én als kers op de "Cherry Pie" de bezielde en krachtige vocalen van de 2 leadvocalisten!

Hierdoor smelt deze combinatie perfect samen tot één gezamenlijk doel: mooie, bezielde muziek maken! Geen moderne popmuziek, maar lekker wegzwijmelen of heerlijk dansen op de échte old school soul-, motown- en discoklanken.

De stijl van "Sweet Cherry Pie" omschrijft zich het beste als "soulful blues met funky riffs & jazzy vibes." Deze band kan zowel versterkt als akoestisch optreden. De akoestische bezetting is ideaal voor het "Lazy Sunday Afternoon" gevoel , met zwoele jazz en sweet soul klanken. Versterkt gaat het dak eraf dankzij de groovy rhythms en funky vibes. Dankzij deze combinatie is "Sweet Cherry Pie" op elke gelegenheid inzetbaar.
"Sweet Cherry Pie" bestaat uit:

Lead & Backingvocals: Charles Nahuway 

Lead & Backingvocals: Willie Kers

Guitar & background vocals: Lex Pelamonia

Guitar: Myrddin Hoogenraad 

Bass & background vocals: Chase Muskitta

Keys & background vocals: Ruud van Eldik
  
Drums & Percussion: Sam Kers
1 opmerking: